VanHaber - AKP’de Mehmet Metiner ve Süleyman Soylu arasında başlayan tartışma sosyal medyadan devam ediyor. AKP’li Mehmet Metiner, Soylu’nun ayet göndermeli paylaşımına yanıt verdi. CNN Türk’te Semiha Şahin’in sunduğu CNN Türk Masası programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile tartışan AKP’li eski vekil Mehmet Metiner’den bir paylaşım daha geldi.

Mehmet Metiner’in açıklamasını alıntıladıktan sonra ve dün gece CNN Türk’te yaşayan tartışmayı da tweetinin içine yerleştiren Süleyman Soylu, Bakara Suresi’nin 10. ayetini paylaşmıştı.

Metiner’den ayetli paylaşıma yanıt geldi.

Metiner’in paylaşımı şu şekilde:
Biz fitne ateşini söndürmeye çalışırken siz harlamaya çalışıyorsunuz. O ayeti kerimeyi bana atfen kullanmanız kalbinizin tamire ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Resmi danışmanlarınız ve trollerinizle yaptığınız şey size de partimize de davamıza zarar veriyor. Kibir, kalbi bozar. Son nokta:

Davamız her birimizin nefsinden azizdir/üstündür. Davamızın hatırına bu bahiste kim ne derse desin artık susuyorum. Allah cümlemizi fitneden korusun.

İçişleri Bakanlığı'ndan Bakan Soylu'nun oğluna yönelik iddiaları da yanıtladı

SOYLU'DAN AYRICA TWİTTER AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanlığı, Bakan Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu’ya ait Twitter’da bir hesap bulunmadığını ve iddia edilen paylaşımların kendisine ait olmadığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Soylu’nun oğlu da konuştu” şeklinde bir sosyal medya paylaşımının haberleştirildiği belirtildi.

Söz konusu Twitter hesabının Bakan Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu’ya ait olmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Bakanımızın oğlunun bahse konu sosyal medyada hesabı bulunmamaktadır. Dolayısıyla söz konusu paylaşımın Sayın Bakanımızın oğluna aitmiş gibi ilişkilendirilmesi anlamsızdır. Sayın Bakanımızın oğlu adına açılan sahte hesapla ilgili de gerekli işlem başlatılmıştır.”

NE OLMUŞTU?

Engin Levent Soylu ya ait olduğu idda edilen @ELSoyluu isimli Twitter’daki hesabından babası Süleyman Soylu ile AKP’li Mehmet Metiner’in CNN Türk’teki tartışmasının görüntülerini paylaşarak, “Kimler kimlerin kaşığıyla siyaset yapıyor hepsi belli” denilmişti.

Editör: TE Bilisim