Türkiye genelinde başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Doğuş yem katkı maddeleri firması, birçok sektörde öncü olmaktadır. Özellikle de tarım ve hayvancılıkta oldukça önemli olan noktalarda hizmetlerini sürdürmektedir. Bu bağlamda firma bünyesinde çeşitli yem premiks ürünlerinin satışı gerçekleşmektedir. Bu sayede hem kümes hem de ahır hayvanları için gerekli besin değerleri en iyi şekilde karşılanmaktadır.

Faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren firma aynı zamanda inek, keçi, kuzu ve kümes hayvanları için de yem üretimi sağlar. Ülke genelinde hayvancılığın daha verimli şekilde ilerleyebilmesi için gerekli açıkları kapatmaktadır. inek kızgınlık tozu gibi çeşitli ürünleri de bünyesinde bulunduran firma bu bakımdan ilgi görmektedir.

Doğuş Yem Katkı Maddeleri Ürün Kataloğu

Firmanın üretimini ve satışını üstlendiği birçok farklı ürün bulunmaktadır. Hayvanlarınızın besinlerine bu ürünleri katarak daha verimli sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Özellikle de tarımcılığın ve hayvancılığın daha fazla gelişebilmesi için kullanılabilir bir yöntemdir. Dilerseniz firmanın online web adresi üzerinden de ürün siparişi verebilirsiniz.

Aşağıda sizlere maddeler halinde Doğuş Yem Katkı Maddeleri bünyesinde satışa sunulan ürünlerden bazılarını sıraladık. Belirtmiş olduğumuz ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için firmanın web adresini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda bu platform üzerinden ürün siparişi de oluşturabilirsiniz.

  • Alpa plus forte
  • Diapolis powder
  • Kızgınlık tozu – ovulen powder
  • Supervitamin plus
  • Sel de carlsbad
Editör: TE Bilisim