Evden eve nakliyat ev ya da ofis eşyalarının bir noktadan bir noktaya taşınması işlemidir. Bu işlem evden eve nakliye konusunda hizmet veren firmalar tarafından profesyonel olarak yapılır. Nakliye firmalarında çalışan seçimi yapılırken çok titiz hareket edilir. Firmalar taşımacılık konusunda eğitim almış olan çalışan seçimi yapmaya özen gösterirler.

Uzman ekip tarafından taşınan eşyalar zarar görmeden güvenli bir şekilde yeni adresine ulaştırılır. Taşımacılık hizmeti almak isteyen kişiler öncelikle nakliye firması arayışı içine girerler. Sizler de kaliteli güvenilir ve uygun fiyatlı bir nakliye firması arıyorsanız Ekiciler nakliye firması ile iletişime geçiniz.

Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır?

Nakliyat firmaları evinizdeki tüm eşyaların sökme işini yaparlar. Ardından paketleme yapılır ve eşyaların yeni eve taşınma işlemi gerçekleştirilir. Evden eve nakliyat ekipleri sizin istediğiniz odalara eşyaları taşır. Eşyaların paketleri açılır ve kurulumu yapılır.  Taşınma öncesinde piyano çelik kasa ve canlı hayvanların taşınması için mutlaka nakliye firması ile görüşün. Çünkü bunlar ekstra için fiyatlandırma yapılır.

Ayrıca nakliyat firması çalışanları duvar delme gibi işler yapmazlar. Duvara monte edilecek olan raf ve dolaplar için yine firma ile görüşmeniz lazım. Ayrıca Klima sökme işlerini de nakliyat firmalarının büyük kısmı üstlenmez. Klima sökme işinin nakliyat firmalarının yapması tavsiye edilmez. Klima sökme ve montaj işi için beyaz eşya servisinden yardım almalısınız. İstanbul evden eve nakliyat hizmeti almak Ekiciler nakliyat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Şehir İçi Evden Eve Nakliye İşlemi Ne Kadar Sürer

Şehir içi evden eve nakliye işlerinde süre eşyaların durumuna göre değişir. Eğer yolda çok fazla zaman harcanmazsa aynı gün içerisinde taşınma işlemi biter. Evinizdeki oda sayısı ve eşya miktarını nakliyat firmasına yazılı olarak bilmenizde fayda var. Evden eve nakliyat öncesinde bazı hususlara dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu hususlardan en önemlisi nakliye kamyonunun sokağa girebilmesidir.Nakliyat kamyonun oturduğunuz binaya ne kadar yanaşabileceği çok önemlidir.

 Oturduğunuz binaya daha önce nasıl taşındığınızı ve nasıl bir nakliye aracı kullanıldığını firmanız ile paylaşın. İkinci en önemli nokta ise eşyaların bulunduğu katın yüksekliğidir. Eşyaların kaçıncı kata taşınacağı ya da kaçıncı kattan indirileceği çok önemlidir. Asansör kullanılması gerekiyorsa hangi eşyalar için kullanılacağı ve asansörü kullanmak için apartman veya site yönetiminden izin almanız gerektiğini unutmayın.

Nakliyat firmalarının sizler için sunmuş olduğu hizmetlerden biri de eşya depolama dır. Bu hizmeti aylık ya da yıllık olarak alabilirsiniz. Bir süreliğine saklamak istediğiniz eşyalarınız nakliye firmalarının depolama alanlarında güvenli bir şekilde muhafaza edilir. Siz de ev eşyası taşımacılığı ofis eşyası taşımacılığı asansörlü nakliyat ve eşya depolama gibi hizmetler sunan bir firma arıyorsanız Ekiciler nakliye firması ile iletişime geçerek bilgi alabilir ve hizmet talep edebilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim