Türkiye’de Malatya ilinde dünyaya gelmiş olan Muhammed Çetin küçüklüğünden beri oyunculuğa her zaman merak salmıştır. Özellikle de eğitim hayatında da bu anlamda ilerlemeler sarf ederek ekranlara kadar ulaşmayı başarmış genç bir oyuncudur. Aydın Üniversitesi’nde Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Ancak sadece üniversite üzerinde gördüğü eğitimlerle de kalmamıştır. Başkent bilimleri akademisi üzerinde de oyunculuk eğitimlerini ilerletmiştir.

Birçok oynadığı tiyatro oyunlarında ünlü kişilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kısa süre içerisinde de TRT kanalında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Bahtini karakterini canlandırmaktadır. Muhammed Çetin hayat verdiği kötü karakter Bahtini ile birlikte sosyal medyada da ortalığı ayağa kaldırmıştır. Oldukça ilgi çeken rolü birçok izleyici tarafından beğenilmiş ve dikkat çekmiştir. Başarılı oyuncu ilerlemelerine son sürat devam ediyor!

Yetenekli ve Genç Oyuncunun Yükselen Kariyeri

Hem yetenekli hem de genç bir oyuncu olan Muhammed Çetin uzun yıllardan beri oyunculuk sektörüne büyük emekler vermiştir. Bu alanda ciddi eğitimler alarak iyi noktalara kadar yükselmeyi kendisine hedef bilmiştir. Birçok tiyatro oyunlarında, reklam filmlerinde de rol alarak ekranlarda yeni bir yüz olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı oyuncu birçok önemli yönetmenin de dikkatini çekerek ekranlarda yerin, almaya devam ediyor. Genç ve başarılı olmasıyla birlikte de ilerleyen dönemler içerisinde oldukça aktif olacağı da bekleniyor. Böylece kendisini ekranlarda daha fazla görebileceğiz!

 Kaynak: https://www.acunn.com/magazin/muhammed-cetin-kimdir-1216223-haber

Editör: TE Bilisim