Geleceğini planlayıp daha emin adımlarla yaşamak isteyenler için koçluk eğitimi oldukça revaçta olmaya başlamıştır. Yaklaşık 30 yıllık tecrübemizle alanımızda en iyilerden biri olarak gereken eğitimleri sağlıyoruz. Bugününüzü, geleceğinize en kısa yoldan uyarlamak için koçluk eğitimi almak en kısa yoldur. Koçluk eğitimleri sayesinde hayatınıza ve geleceğinize kaliteli şekilde yön verebilirsiniz.

İz Koçluk Hakkında

İz Koçluk olarak eğitim koçluğu ve danışmanlık hizmetlerini yaklaşık 30 yıldır veriyoruz. Öğretmenden, ebeveynlere kadar eğitim almak isteyen herkese göre koçluk derslerimiz bulunuyor.

Aynı zamanda dikkat eksikliği gibi duygusal ya da odaklanma sorunlarında da koçluk yapıyoruz. Yazılı ve sözlü basında da başarılarımız ve eğitimlerimizle yer alıyoruz. Aynı zamanda birçok anaokulu, eğitim kurumları, kolejler ve anadolu liseleriyle de çalışarak birçok referansımız da bulunmaktadır. Tüm bunlar ve daha fazlaları için İz Koçluk web sayfamızı ziyaret edebilir ve merak ettiğiniz her şey hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hangi Alanlarda Eğitim veriyoruz?

Eğitim ve öğrenci koçluğu başta olmak üzere dikkat eksikliği, ebeveyn koçluğu, öğretmenler için koçluk, kariyer ve mentor koçluk, meslek, okul ve üniversite koçluğu hakkında eğitimler veriyoruz. Siz de eğitimlerimizden yararlanmak isterseniz web sayfamıza gelerek iletişim bilgilerinden ulaşıp, koçluk eğitimleri programlarımıza katılabilirsiniz.

İletişim

İletişime geçmek için öncelikle İz Koçluk web sayfamıza gelerek formu doldurmanız gerekir. Gsm ve ofis numaralarımızdan ya da mail adresimizden de bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim