VanHaber - Kamuoyunda “Ayşe Öğretmen” olarak bilinen Ayşe Çelik, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in “Ahlaklı, onurlu kadın çıplak aramayı açıklamak için bir yıl beklemez” sözlerine tepki gösterdi. Ayşe öğretmen, “Neden 1 yıl beklediniz” diyen Özlem Hanım’a; neden 20 yıl sonra başörtüsünün çıkarılmasından bahsettiğini sormak istiyorum” cevabını verdi.

“ÇOCUĞUMUN BEZİNİ AÇIP ARADILAR”

Kamuoyunda Ayşe Öğretmen olarak bilinen Ayşe Çelik, “Çocuğumun bezini açıp aradılar. Beni de çıplak aramak istediler, direndim, kabul etmedim, ama ne yazık ki tanık oldum” dedi.

Ayşe Çelik, “6 aylık kızımın bezini açıp aradılar. Beni de çıplak aramak istediler, direndim, kabul etmedim ama ne yazık ki tanık oldum. Yıllar geçti söyleyemedim. Sn #ÖzlemZengin siz bizim onurumuzu sorgulayacak son kişi bile olamazsınız. Utanç verici bir konuşma.” ifadelerini kullandı.

Ayşe Çelik, telefonla bağlandığı Beyaz Show adlı programda “Çocuklar ölmesin” dediği için tutuklanan ve cezaevine girişte çıplak arama zorlamasına maruz kaldığını anlattı. Ayşe Çelik “Bunları anlatmak çok zordu. Evet ben yaşamadım ama yaşayanları gözlerimle gördüm 65-70 yaşındaki teyzenin maruz kaldığı çıplak aramayı asla unutamam” dedi.

Özlem Zengin’in Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde çıplak arama iddialarını reddederek kullandığı, “Onurlu, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder.” ifadelerine sosyal medya üzerinden tepki gözteren Ayşe Çelik, “6 aylık kızımın bezini açıp aradılar.

Beni de çıplak aramak istediler, direndim, kabul etmedim ama ne yazık ki tanık oldum. Yıllar geçti söyleyemedim. Sn #ÖzlemZengin siz bizim onurumuzu sorgulayacak son kişi bile olamazsınız. Utanç verici bir konuşma” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kronos

Editör: TE Bilisim