VanHaber - Van’ın merkez İpekyolu Belediyesi 30 kişilik Zabıta memuru alımı yapılacağını duyurdu.

Başvuracak adaylar için KPSS’de en az 60 puan şartı aranacak.

Van İpekyolu Belediyesi 26 erkek 4 kadın olmak üzere KPSS 60 taban puan şartıyla 30 zabıta memuru alımı yapacak.


26 ERKEK 4 KADIN ZABITA MEMURU ALIMI

İpekyolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İpekyolu Belediye Başkanlığımız bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine gereğince 26 Erkek, Kadın ilk defa atanmak üzere zabıta memuru alınacaktır.” denildi

Başvuracak adaylar için üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi , İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor.
Erkek adaylar için ise mezuniyet şartlarına ek En az B sınıfı sürücü belgesi şartı aranıyor.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ


Zabıta memuru alımı için başvuracak adaylar 22 Mart 2021 – 26 Mart 2021tarihleri arasında saat 16:00’ya belediye binasında İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne başvurabilecek.

Başvurular şahsen yapılacak ve posta ile veya
diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İşte İlan Metni

İPEKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE

ZABITA MEMURU ALIM İLANI

             İpekyolu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır. 

BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI:

            Belediyemizin yukarıda belirtilen boş zabıta memuru kadroları için yapılacak başvurularda uyulması gereken genel ve özel şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1. BAŞVURU GENEL ŞARTLARI:

            İlan edilen boş zabıta memuru kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

a)      Türk vatandaşı olmak,

b)      Kamu haklarından mahrum bulunmamak, c)      Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık,

Editör: TE Bilisim