Beyaz eşyaların ömrü hem kalitesine hem de kullanılış şekline bağlıdır. Bu eşyalar özenle kullanıldığı takdirde uzun yıllar size eşlik edebilir.

Aşağıda, bazı beyaz eşyaların ortalama kaç yıllık ömre sahip olduğuyla ilgili bilgi bulacaksınız.

Beyaz Eşyaların Ömrü Ne Kadardır?

  • Elektrikli Süpürge: 5-7 yıl
  • Kurutma Makinesi: 10-12 yıl
  • Çamaşır Makinesi: 8-12 yıl
  • Bulaşık Makinesi: 13-15 yıl
  • Buzdolabı: 10-14 yıl
  • Fırın: 13-16 yıl

Beyaz Eşyaların Ömrü Nasıl Uzatılır?

Bunun için eşyalarınızı kullanırken, kılavuzunda bildirilen talimatlara göre hareket etmeniz gerekir. Diğer taraftan, beyaz eşya bakımını düzenli olarak yaptırmanız büyük önem taşır.

Bahçeşehir Samsung Servisi, beyaz eşya tamir ve bakım konusunda başvurabileceğiniz en güvenilir yerlerden biridir. Yüksek maliyete sahip olan ve gündelik işlerimizde büyük bir yer tutan beyaz eşyalar en ufak bir hata kaldırmaz.

Bu eşyaların yapısına müdahale ederken gerçekleştirilecek yanlış bir uygulama, eşyayı hurdaya çevirebilir. Böyle bir olumsuzluk yaşamak istemiyorsanız, eşyalarınızı garantiye almak adına kaliteli bir firma bulmanız gerekir.

Zengin müşteri portföyüne sahip olan Samsung beyaz eşya servisi, geniş hizmet ağıyla İstanbul’un pek çok noktasında varlık gösterir.

Firma, beyaz eşyalarda meydana gelebilecek tüm arızalara karşı uzmanlaşmış olan profesyonel bir ekibe sahiptir. Alanında öncü olan firma, modeli ve markası ne olursa olsun bütün beyaz eşyalara yönelik hizmet sunar.

Yaşamınızı kolaylaştırmaya ve hayatınıza konfor katmaya hazır olan Bahçeşehir Samsung Servisi, beyaz eşyalarınızın bakım ve onarım işlemlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirecektir.

Editör: TE Bilisim