Bebeğin gelişimine ve damak yapısına uygun doğru bir emzik seçimi anne ve babaların en büyük yardımcılarından biri olacaktır. Ancak bebekler oldukça hızlı bir şekilde gelişim göstermektedir. Motor gelişimi hızlanmakta ve bilinç düzeyi geliştikçe de sıkılma duygusu ile beraber ihtiyaç hissetmediği durumda emziği ağzından alıp atma eğilimi gösterecektir. Bu neden ile emzik askısı, anne ve babaların en çok tercih ettiği emzik aksesuarıdır.

Motheric internet sitesi bebekler için üretilen bakım çantaları ve diğer bebek ürünleri ile ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet sunmaktadır.

Emzik Askısı Nasıl Kullanılır?

Bebek arabası çantası

Oldukça basit bir yapı olarak gözükse de emzik askısı; bebekler ve anneler için son derece önemli bir aksesuardır. Emzik zinciri olarak da anılan emzik askısı, emziğin kaybolması ya da düşüp kirlenmesinin önüne geçmektedir. Piyasada oldukça fazla çeşit ve farklı modelde bulunan emzik askıları bireylerin zevkine göre tercih edilebilmektedir. Ancak estetik olarak tercih edilen ürünler için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır.

Bunlar şu şekildedir.

  • Kullanılan emziğin, emzik askısı ile beraber kullanılabileceğinden emin olunmalıdır. Gece emziği ve bazı emzik modelleri emzik askıları ile kullanıma uygun olmayabilmektedir. Emzik üzerinde yer alan hava deliklerine dikkat edilmeli ve bu delikler kesinlikle kapatılmamalıdır.
  • Güvenlik açısından boyunlara takılan emzik askıları yerine elbiseye tutturulan ve bebeğin boynuna dolaşmayacak şekilde olan emzik askıları tercih edilmelidir. Emzik ve emzik askılarının bebek bakım çantası içerisine konulabilecek şekilde olması da önemlidir.

Emzik askıları fonksiyonel ürünlerdir. Emzik ve emzik askıları küçük ürünlerdir. Bu neden ile kullanılması ve taşınması esnasında kaybolma ihtimalleri bulunmaktadır. Dışarı çıkıldığında bebek arabası çantası içerisine bu ürünlerin konulabileceği bölümlerin olması avantajlı olacaktır.

Motheric bebeğin ilgisini çeken ve emzikler ile uyumlu emzik askılarını kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.

Editör: TE Bilisim