Gülümsemeyi unutan ve dişlerde meydana gelen eğrilik nedeni ile sosyal hayatta ve iş hayatında zor durumda kalan hastalar için gülüş estetiği uygulanıyor. Pendik diş kliniği bu aşamada dişler için özel tedavi yöntemleri uyguluyor. Dişlerde meydana gelen bütün sorunlar özel tedavi yöntemi ile kısa sürede kolay bir şekilde tedavi edilebiliyor. Tedavi süreci kısa sürede tamamlanıyor.

 Gülüş Estetiğinden Kimler Faydalanır?

 Dişlerde meydana gelen eğrilik, sarılık veya benzeri birçok sorun gülüş estetiğine olan ihtiyacı artırmış durumdadır. Özellikle çocuk yaşta olan hastalar için okulda ve diğer alanlarda ciddi psikolojik sorunları beraberinde getiriyor. Pendik diş kliniği her yaştan hasta için özel tedavi yöntemleri uyguluyor.

 Dişlerinde doğuştan veya sonradan oluşan eğrilik ve estetik sorunlar bu kategoride değerlendiriliyor. Dişlerin ön kısmındaki veya kenar kısımlardaki eğrilikler hoş bir görüntü oluşturmuyor. Ortodonti tedavisi bu kategoride tercih ediliyor.

 Gülüş Estetiğinde Hangi Yöntemler Uygulanıyor?

 Dişlerin düzgün olmaması, eğri olması veya kırık olması porselen lamina, diş beyazlama ve diş eti estetiği gibi tedavileri ihtiyaç duyar. Porselen lamina tedavisinde kırık veya eğri dişler üzerine özel tasarımlı lamina dişler yapıştırılır. Bu dişler beyaz ve parlaktır. Dişlerin daha düzgün ve daha güzel bir görüntüye sahip olmasında etkilidir. Pendik diş kliniği kategorisindeki klinikler her bir aşamayı dikkatli bir şekilde takip ediyor.

 Diş beyazlatma hizmeti de gülüş estetiği kategorisindedir. Dişlerin kılcal bölümlerine dolan artıklar diş fırçası ile temizlenemeyebilir. Bunun için klinik ortamlarda temizlik gerekebilir. Diş hekimliğinde uzman olan hekimler özel yöntemlerle beyazlamayan dişleri kısa sürede temizleyerek doğal görünümüne kavuşturabilir.

 Gülüş Estetiği Uzun Ömürlü

 Gülüş estetiği tedavi yöntemi uzun ömürlü özelliklere sahiptir. Kullanım kalitesi oldukça yüksektir. Kaplamalar beyazlığını uzun süre korur. Her yaştan hasta için bu uygulama görsel açıdan estetik gülüş imkanı sunuyor. Gülümsemekten korkan veya gülümsemeyi unutanlar, estetik gülüş tedavisi ile gülebilir ve normal yaşantısına devam edebilir. Şeffaf plaklar ve özel lamineler, özel bir program çerçevesinde uygulanıyor. Uzman diş hekimleri ilk aşamada yaptıkları inceleme işlemi sonrasında kolay bir şekilde uygulama işlemini gerçekleştiriyor.

Editör: TE Bilisim