Haydar ERDİNLER -  VanEkspres- İSTANBUL 

İstanbul’da bulunan Gürpınar İlçesi Çevre köyleri yardımlaşma ve dayanışma derneği 6.Olağan Genel Kurulunda başka aday çıkmayınca tek liste halinden yapılan seçimde açık oylamada Şahin Akınay yeniden başkanlığa seçildi.



Gürpınar derneği 6. Olağan Genel Kurulu, derneğin binasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Van Dernekleri Federasyonu (VAN-FED) Fevzi Donat ' ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Daha sonra faaliyet raporu okundu. Okunan faaliyet raporunun yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Yapılan açık oylamada Şahin Akınay ve Yönetim Kurulu Üyeleri oy birliği ile seçimi kazandı.

Seçim sonrası genel Kurul sona ererken seçimi kazanan Şahin Akınay, üyelere bir teşekkür konuşması yaparken, dernek üyeleri de Akınay' ı kutladı

Kurulda VİŞAD Genel Başkanı Fetullah Kardaş , VİŞAD Onursal Başkanı A. Fatih Hatunoglu,  VanFed Başkanı Sn. Fevzi Donat , Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar , Erciş Vakfı Başkanı Murat Çevik , VanFed Kurucu Başkanı Seyithan İzsiz , VanFed Başkan Yrd. Sn. Vedat Dursun, Bahçesaray Dernekler Birliği Başkanı Zahit Bulut ve Van Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve yönetimleri hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim