Özellikle büyük şehirlerin en büyük problemleri arasında ulaşım sıkıntıları ve trafikteki zaman kaybı yer almaktadır. Gündelik yaşamın problemleri nedeniyle orantısız araç sayısının artması ile birlikte trafikteki mağduriyetler de fazla ulaşmıştır. Öte yandan yine ulaşım maliyetlerinin yükselmesi ile birlikte bireyler şahsi arabalarıyla değil toplu taşımayı kullanmaya başlamıştır. Fakat toplu taşıma içinde bulunduğumuz koranavurus pandemiye sürecinde bireyler için risk faktörü oluşturur. Pek çok kurum ve kuruluş toplu taşıma işlemlerini gerçekleştirmek maksadıyla personel servisini kullanmaktadır. Personel taşımacılığı günümüzde en çok revaçta olan alanlar arasında yer alır.

Personel taşımacılığı sayesinde trafik yükü azalır

Ankara İstanbul İzmir Bursa Antalya gibi büyük şehirler başta olmak üzere günümüzde artık hemen hemen her şehirde trafik sorunu ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Bu sorunları ortadan kaldırmak için bireylerin öncelikle toplu taşımayı kullanmaya yönelmeleri gerekmektedir. Toplu taşıma unsurlarını kullanmak trafikteki araç sayısını azaltacağı için trafik yükünü hafifletir. Metrobüs otobüs minibüs metro gibi toplu taşıma araçları hem hızlı hem de ekonomik ve ulaşım sağlamaktadır. Öte yandan olumsuz hava koşulları nedeniyle toplu taşıma unsurlarına ulaşmakta sıkıntı olabilir. Ayrıca bu koronavirüs pandemi sürecinde bireyler kalabalıklardan ve hastalığın yayılmasının muhtemel olduğu bölgelerden uzak durmak zorundadır. Bu nedenle sosyal mesafeye dikkat edilmeyen toplu taşıma araçlarını kullanmak da doğru olmayacaktır.

Personel taşımacılığı birçok kuruluşun tercihi

Personel taşımacılığı günümüzde birçok kuruluşun tercihi olmuştur. Firmalar personellerinin korunması hastalıklardan uzak kalmaları ve ulaşımın hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için personel taşımacılığı ve personel servisi konusunda hamleler yapmaya başlamıştır. Ülkemizde faaliyet yürütmeye başlayan tetik tur en kaliteli personel servisi işlemlerini gerçekleştirmektedir. Firma kurulduğu 1983 yılından itibaren İstanbul merkezli olarak faaliyet yürüten ve sonra Marmara bölgesinde geniş çaplı çalışmalar yapmaya başlayan önemli bir firmadır.

Tetik Tur kaliteli hizmet verir

Tetik Tur tüm yolcularına kaliteli hizmet vermektedir. Araçlarda koronavirüs tedbirleri alınmakta ve araçlar periyodik olarak titizlikle dezenfekte edilmektedir. Tetik Tur aynı zamanda işletmelere ekonomik çözümler sunmaktadır. Personel servisi kullanmak sureti ile işe giden bireyler işe geç kalmak olumsuz hava koşullarından etkilenmek veya trafik gibi problemlerle karşı karşıya kalmaz. Tetik Tur sayesinde personel servisi kullanan kuruluşlar personellerinin zamanında işbaşı yapmalarını sağlamaktadır.

Öte yandan bireysel araçlarla gelindiğinde oluşan ekonomik sıkıntılar toplu taşıma kullanılmak suretiyle giderilmektedir. Ayrıca dezenfekte edilmiş ve sosyal mesafe kurallarına uyan servislerde koronavirüs pandemi tedbirlerinin alınması ile birlikte yolcuların sağlığını ön planda tutulmuş olur. Tetik Tur Türkiye'de personel taşımacılığı konusunda en başarılı hizmetleri veren kuruluşlar arasında yer almaktadır. Firma %100 yolcu ve işletme memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi izlemektedir. Tetik Tur kurulduğu günden bu yana araçlarında periyodik rutin bakımları da yaptırmaktadır.

Editör: TE Bilisim