Voggykey marine t-shirt modelleri konforundan ve şıklığından vazgeçmeyenlerin tercihi olarak karşımıza çıkıyor. Bu tişört modellerinde genellikle kırmızı beyaz ve lacivert renk seçenekleri hâkim olsa da yeşil ve sarı gibi renklerde kullanılıyor. Marine tişört modelleri kadınların ve erkeklerin en çok tercih etmiş olduğu ürünler arasında yer alıyor. Yumuşak ve pamuklu yapısı sayesinde yaz aylarında terletmeyen ve kullanım kolaylığı sunan bu ürünler her zevke ve her beden aralığına hitap ediyor. Farklı yaka yapısına sahip olan marina tişört modellerinde kol yapısı farklı olan pek çok ürün çeşidi de mevcut. Genellikle kadınlar için kolsuz ve askılı olarak üretilmiş olan modeller de bulunuyor.

Voggykey Keten Pantolon

Voggykey keten pantolon her yaştan ve her kesimden kadın ve erkeğin tercihi olan giysilerdir. Keten pantolonlar genellikle düz renk seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Ancak kadınlar için üretilmiş olan keten pantolon modellerinde farklı desenleri sahip olanları da mevcut.

Voggykey Keten Gömlek

Voggykey keten gömlek kolaylıkla kombin yapılabilen oldukça kullanışlı giysilerdir. Keten gömlekler her yaştan ve her zevkten insana hitap eden son derece rahat gömlek modelleridir. Kadınlar ve erkekler tarafından tercih edilen Bu ürünlerde renk ve desen seçeneği oldukça geniştir. Keten gömlek modellerinin farklı fiyat aralığına sahip olanları mevcuttur. Voggy Key sitesini ziyaret ederek uygun fiyatlar ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim