17 yıldır aktif bir hizmet veren Özel Ankara Life Polikliniği profesyonel adres statüsünde yer alıyor. Çünkü hizmetleri içerisinde en iyi olanakları barındırıyor. Hastalarının memnuniyetini kazabilecekleri seçeneklerle beraber var oluyor. Sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübenin artılarını her açıdan hissedebiliyorsunuz. Dermatolog Fatma Yıldız sizleri başarılı sonuçlarla buluşturuyor. Cildinize bir iyilik yapmak istediğinizde sizin başarılı adımlar atıyor. Barındırdığı güvenilirlik sayesinde de endişelerinizden kurtulmanızı sağlıyor. Hastalarının hemen hepsi bir hayli olumlu yorumlarda bulunuyorlar.

Uygulanan tedavilerden biri de sivilce izi tedavisi. Dermatolog Fatma Yıldız, sizleri yüzünüzdeki sivilceli görünümden kurtuluyor. Aynaya baktığınızda var olan o hasta görüntüsü yüzünden de üzülmenize gerek kalmıyor. Estetik kaygılarınızın her biri kendini canlı ve genç bir cilde bırakıyor. Özel Ankara Life Polikliniği sizlere uzman ekip ve son teknoloji tedavilerle beraber destek oluyor. Beklentilerinizin ve ihtiyaçlarınızın en iyi şekilde karşılandığından da emin olabiliyorsunuz. Tedaviler sırasında tam bir konfor ortamı oluşturuluyor.

Özel Ankara Life Polikliniği Konforunuzu Önemsiyor

Sivilce izinden kurtulmanızın için farklı yöntemler kullanılabiliyor. Özel Ankara Life Polikliniği de sizleri yeni nesil bir tedaviyle tanıştırıyor. Thulium Lazer Tedavisi sayesinde cildiniz güzelliğine kavuşuyor. Canlı ve parlak bir görünümle hayal ettiğiniz görünümü yansıtabiliyorsunuz. Bu lazerli tedavi yöntemi için de Dermatolog Fatma Yıldız sizleri en iyi şekilde bilgilendiriyor. İlk muayeneden sonra nasıl bir ilerleme kaydedilmesine karar veriliyor. Sizler de bu arada cildinizdeki sivilce izi şikayetlerinden kurtulabiliyorsunuz.

Kaynak: https://www.ankaralazer.com/sivilce-izi-tedavisi

Editör: TE Bilisim