ATV ekranlarına her hafta Perşembe günü saat 20.00’de gelecek olan dizi izleyicilerden tarafından beğenilecek bir yapım olarak görülüyor. Dizide adaletin gücüne inanarak bir araya gelmiş olan dört genç avukatın yaşadıklarını konu alıyor. Dizinin şu ana kadar ekranlara gelen bölümlerini izlemek için İçimizdeki Ateş son bölüm izle yazarak internetten bu bölümleri izleyebilirsiniz.

İçimizdeki Ateş dizisinde bir hukuk bürosunda bir araya gelen avukatların her birinin farklı karakterlerinin ve özelliklerinin bulunmasını işliyor. Genç avukatlar aldıkları davalar ve idealleriyle beğeni toplayacak gibi görünüyor.

İçimizdeki Ateş Konusu ve Ekibi

ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan ve ilk bölümleri ile beğeni toplayan dizide Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu ile birlikte İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu, Gizem Arıkan rol alıyor. Hukuk fakültesini bitiren Hale, Ege, Bahar ve Mert Türkiye’nin en ünlü ve başarılı hukuk bürosunda stajyer olarak işe başlamak için haber beklerler. Doğan Yener hukuk bürosunun sahibidir. Bir gün sabah 05.30’da bu yeni avukatlar toplantı için Doğan Bey tarafından çağrılır. Bu dörtlü için yeni bir hayat başlamıştır.

İçimizdeki Ateş Fabrika yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Murat Onbul yapıyor. Senaryosunu Nimet Erdem ve Veli Kaya’nın yazdığı dizinin önümüzdeki bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu olmaya başladı. Dizi hakkında bilgi sahibi olmak ve kaçırdıkları bölümleri yeniden izlemek isteyenler İçimizdeki Ateş son bölüm izle yazarak internetten bu bölümlere ulaşabilirler.

İçimizdeki Ateş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan yeni sezon yaz dizisi İçimizdeki Ateş farklı konusu ile her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeye başladı. İlk bölümün son sahnesine Hukuk Bürosu sahibi Doğan Yener’in avukatları seçmek için yaptığı eleme yöntemi çok beğenildi.

Dizinin konusunun bundan sonra nasıl devam edeceği ve bu dört genç avukatın bu hukuk bürosunda neler yaşayacağı merak konusu olmaya başladı. Diziyi düzenli olarak takip etmek isteyenler İçimizdeki Ateş son bölüm izle yazarak dizinin her bölümünü ayrı ayrı kaçırmadan izleyebilirler.

Tüm dizi bölümleri için ; https://www.trdiziizle.pw

Editör: TE Bilisim