Dizi konusunun farklı olması ve bazı sahnelerindeki gerilim sebebiyle adında çok söz ettirecek diziler arasında yer alıyor. Dizide birbirinden farklı sınıflara ait gençlerin bir arada yaşamaları konu ediliyor. Gençlik dram kategorisinde yer alan dizinin konusu da oldukça dikkat çekici. Orijinal bir senaryo olarak karşımıza çıkan dizide aynı kolejde okumaya başlayan farklı sınıflardan gençler arasında yaşananlar anlatılıyor. Tozluyaka son bölüm izle yazarak dizinin şu ana kadar yayınlanan bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Dizide bir gecede hayatları değişen mahalle gençlerinin hayatının koleje giriş yaptıklarında nasıl değiştiği ve yeni ortamlarında neler yaşadıkları anlatılıyor. Kolejin zengin ve şımarık çocuklarının mahalleden gelen gençleri kolejden gönderme planları dizinin ana konusunu oluşturuyor.

Tozluyaka Dizisi Hakkında

Gençlik dizisi olarak ekranlara gelen Tozluyaka dizisinin senaryosunu Yekta Torun kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Semih Bağcı yapıyor. NTC Medya tarafından yapılan dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp ve Fatih Aksoy üstlenmiş. Tozluyaka son bölüm izle yazarak dizi hakkında ve dizinin son bölümü hakkında edinebilirsiniz. Konusunun yanında bazı şiddet sahneleri ile de çok konuşulacak olan dizinin başrollerinde de bilinen isimlerin yanında yeni ve genç oyuncular da yer alıyor.

Tozluyaka dizisinin başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Ulvi Kahyaoğlu, Kaan Mirac Sezen, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Serra Pirinç, Çağla Şimşek gibi oyuncular rol aldı.

Tozluyaka Son Bölüm Konusu

Mahallede kendi hallerine bir hayat yaşayan gençlerin hayatı bir gecede değişmiştir. Bu gençler koleje giriş yaparak burada bulunan zengin ve şımarık gençlerin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Bu sırları saklamaya çalışan gençler zaman zaman yanlış davranışlarda bulunup olayların daha da kötüye gitmesine sebep olurlar. Dizinin başrollerinde Ali ve mahalleden arkadaşları bulunuyor. Kolejli tayfada ise berk ve arkadaşları bulunmaktadır. Bu iki grup çatışma halindedir. Erk ve arkadaşları Ali ve arkadaşlarını geldikleri yere gönderme konusunda iddialıdır. Tozluyaka son bölüm izle yazarak dizinin tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Tüm dizi bölümlerini HD kalitesinde izlemek için; https://www.trdiziizle.pw

Editör: TE Bilisim