Vanspor resmi sitesinden yapılan açıklamada 3 günde takıma 2,5 milyon destek geldiğini duyurdu.

CANKURTARAN'DAN VANSPOR'A 1.5 MİLYON TL'LİK MADDİ DESTEK!

Vanlı iş insanı Levent Cankurtaran'dan Sezonunun ilk yarısı için 750.000 TL Sezonun ikinci yarısı için 750.000 TL olmak üzere toplam 1.5 Milyon TL maddi destek vereceğini açıkladı.

Vanspor FK'dan yapılan açıklamaya göre; "İmaj Altyapı Yönetim Kurulu Başkanı, İşinsanı, Van’lı hemşehrimiz Sayın Levent Cankurtaran 2022-2023 Sezonunun ilk yarısı için 750.000 TL Sezonun ikinci yarısı için 750.000 TL olmak üzere toplam 1.5 Milyon TL Kulübümüze destek sözü vermiştir. Sayın Levent Cankurtaran’a desteklerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Vanspor FK Yönetim Kurulu" Denildi.

KIYAK KONGREDE AÇIKLAMIŞTI: 500 BİN ZAHİR KANDAŞOĞLUNDAN…

Başkan Kıyak Kongrede yaptığı açıklamada, "Zahir Kandaşoğlu her zaman Vanspor'a destek olmuş bir isimdir. Ben ilk bu işe giriştiğimde 'amca Van'a geliyorum.' dediğimde; 'bana akrabam olmasan da ben Vanspor'a destek oluyorum, olacağım' diyordu. Buradan açıklamak istiyorum belki Zahir amcam kızacak ama Vanspor'a 500 bin lira destek vereceğini benimle paylaştı. Bende bunu siz değerli hazirunla paylaşmış olayım. Teşekkür ediyoruz." dedi.

VANSPOR’A BİR DESTEK DE VANTSO’DAN

Vanspor Kulübü tarafından yapılan diğer bir açıklamada ise, “Kulüp Başkanımız Feyat Kıyak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, VANTSO Başkanı Sayın Necdet Takva ve Yönetim kurulu üyeleri ile VANTSO ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Sayın Necdet Takva, VANTSO olarak kulübümüze 500.000 TL destek olacaklarını açıkladı. VANTSO Başkanı  ve Yöneticilerine desteklerinden ve bundan sonra da gösterecekleri tüm desteklerden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” ifadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilisim