İlk transfer Miraç Acer Vanspor Futbol Kulübü, 1461 Trabzon Futbol Kulubü’nde forma giyen sağbek ve stoper mevkilerinde oynayan Miraç Acer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

TRABZON’DAN VAN’A TRANSFER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vanspor FK, son olarak 1461 Trabzon Futbol Kulubü’nde forması giyen sağbek stoper oyuncusu Miraç Acer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

VANSPOR, UĞUR CAN'I RENKLERİNE BAĞLADI!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vanspor Futbol Kulübü, Soma Spor’da oynayan Uğur Can ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

‘Vanspor FK, Somaspor’dan 1996 doğumlu, forvet mevkisinde oynayan Uğur CAN İle 1.5 yıllık sözleşme yaptı. Uğur Can, geçen sezon 3 gole imza attı.

Vanspor'da devre arası transfer çalışmaları kapsamında son olarak Soma Spor’da oynayan Uğur Can ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Vanspor'dan yapılan açıklamada, m"Kulübümüz, devre arası transfer çalışmaları kapsamında son olarak Soma Spor’da oynayan Uğur Can ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Van Spor’umuzda önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız futbolcumuz camiamıza hayırlı olsun."

Editör: TE Bilisim