Haydar ERDİNLER - VanEkspres – Ankara

Ankara’da geçen sene kurulan Van SÖZDER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Teknokent yerleşkesinde bulunan Zeytin Restaurant ve Beştepe Sami Ulus Kadın ve Çocuk Hastanesi ile Aydın Kadın ve Çocuk Hastanesi kantin işletmeleri sahibi Şahin Özgür tarafından her sene verilen Van geleneksel iftar yemeğine bir yenisini ekleyerek 100 kişiden fazla Vanlılı bir araya getirdi. 

İftar yemeğine katılanlar arasında bazı bürokrat, siyasetçi, iş adamları, avukat-hukukçu ve Yargıtay savcılarının da olduğu gözden kaçmadı. 

Bu organizeli hizmet gelen konukları oldukça memnun ettiği gibi, gelen bir çok konukların tanışması ve kendi aralarında sıcak diyalogların oluşmasına neden oldu.

Ev sahipliği yapan Şahin Özgür'ün yaptığı açıklamada: "Her sene ramazan ayında gelenek haline getirdiği iftar yemeğini geçen sene pandemi nedeniyle veremediği için üzgün olduğunu ifade ederek, çok şükür bu sene nasip oldu. böyle etkinliklerle hemşerilerimizi bir araya getirerek hem tanışmalarına, hem de dayanışmalarına vesile olmak güzel bir duygudur diyerek memnuniyetini dile getirerek konuşmasına devam etti.

Özgür; Restaurantımız’ın bulunduğu yer Ankara Şehir Hastanesine çok yakındır, bir çok hemşerilerimiz hastaneye gelirken bize uğruyor, burası bir nevi Van’lı hemşerilerimizin evi, mekanı gibidir. Bize gelen hemşerilerimize hizmet etmek, yardımcı olmak bizi son derece mutlu ediyor. Aynı durum diğer işletmemiz için de geçerlidir, oraların hastane olması nedeniyle bir çok hemşerimiz son anda bizi fark ediyor ve farkedince o an ki sevinçleri, rahat etmelerini izlemek bizi ayrıca mutlu ediyor diyerek sözlerine son verdi.

Gelenek iftar yemeğine katılan bir çok Vanlı hemşerilerimiz geç saatlere kadar sıcak sohbetler neticesinde, ev sahipliği yapan Şahin Özgür’e memnuniyetlerini dile getirdi ve teşekkür ederek ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim