Çocuklar hem gözümüzün hem gönlümüzün neşesi. Onlarsız bir dünya ne kadar sıkıcı ve anlamsız olurdu öyle değil mi? Gülümsemeleri, konuşmaları, eğlenmeleri, hayata bakış açıları ve masumiyetleri bambaşka gerçekten. Özellikle ebeveyn olmuşsanız artık hayat sizler için çok daha farklı akmaya başlar. Ebeveyn olduğunuz anda artık tüm dikkatiniz, sevginiz, ilginiz, pozitifliğiniz hatta benliğiniz minik bebeğinizin üzerinde toplanır. Böyle büyük ve özel bir sevgiyi hissetmek de özel bir şanstır diyebiliriz. Gözünüzden bile sakındığınız çocuklarınızı mutlu görmek, en büyük beklentilerinizden. Hele ki, hediye alma heyecanı daha çocuk doğmadan önce başlar. Çocuğun kendi zevk ve beğenilerinin oluştuğu belirli bir yaşa gelene kadar hediyeyi kendi zevkinize göre seçersiniz ancak artık büyüdüğünde bu konu da artık zorlaşacaktır. Okula gitmeye başladıktan sonra artık oyuncaklar da ona sıkıcı gelir. O halde onları bodo.com deneyimleriyle şaşırtma vaktiniz gelmiş demektir. Çocuğunuzun, dolaplara sığdıramadığınız oyuncaklardan, çok daha ilgisini çekecek ve farklı değerler kazandıracak, hem eğlenceli hem de eğitici Çocuklara hediyeler bodo.com’da!

Çocuklara Eğitici Hediyeler

Çocuklarımız öğrenmeye, ders çalışmaya, sorumluluk almaya artık çok daha erken yaşlarda başlıyor ve bunun ağırlığını taşıyorlar. Hem okuldan hem de farklı alanlardan eğitimlerle, kendini geliştirmesi elbette çok önemli ancak farklı alanlarda eğitim sunuyorsanız, bunun çocuk için olduğunu göz ardı etmeyerek olabildiğince eğlenceli olmasını sağlamak gerekir. Bu sebeple bodo: doğum günü, Yılbaşı, bayram gibi zamanlarda çocuklarınıza zevkle sunup aynı zamanda birlikte de vakit geçirme şansı bulabileceğiniz eğitici sürprizler hazırladı. Hepsi birbirinden keyifli! Siz mutfaktayken sürekli size yardım edip yemek yapmak isteyen çocuğunuza, bu çok sevdiği faaliyet konusunda muhteşem hediyeler sunmaya ne dersiniz? ‘’Macaron Yapım Dersi’’, ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’, ‘’Pizza Yapım Dersi’’ gibi çocukların sevdiği lezzetlerle hemde! Çocuğunuza, at binme eğitiminin yanı sıra, alanda oyunlar oynayıp doğayla kaynaşabileceği, ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’. Peki ya sanata olan yetenek ve hevesine, profesyonel deneyim fırsatı sunmak ister misiniz? ‘’Resim Atölyesi’’ ya da ‘’Heykel Atölyesi’’ gibi eşsiz sürprizlerle.

Çocuklara Eğlenceli Hediyeler

Çocuklarınız bodo.com ayrıcalığıyla, onlara sunduğunuz her bir sürprizle hem doyasıya eğlenecek hem de farklı bilgiler öğrenecek. Bilgisayar oyunlarına olan ilgisine, sıra dışı ayrıca onun için çok daha beklenmedik olabilecek sürprizlerle yanıt verebilirsiniz: ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’, ‘’İki Kişi için Sanal Gerçeklikte Kaçış Oyunu’’, ‘’İki Kişi için Sanal Gerçeklikte Çizim’’. Onu çok heyecanlandıracak, fazlasıyla şaşırtacak hediyeler arıyorsanız, ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’! Daha küçük çocuklarınıza uygun, hava alıp unutamayacağı kadar neşeli vakit geçirmesini sağlayacak bir ortam, ‘’Çocuk için Trambolin Parkı’’. Her yaşa hitap edebilen bu deneyimleri, dilerseniz çocuklarınızla birlikte gerçekleştirerek, onlara vakit ayırmak için kendinize de fırsat yaratmış olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim