VanHaber - Kurumsallaşma odağı ile çalışmalarını sürdüren DOĞUSİFED, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik vizyonunu yansıtan yeni logosunu kamuoyuyla paylaştı.
DOĞUSİFED’in enerjisi ve potansiyelini, yeni nesil kolay okunur ve çağdaş bir karakterle yansıtan logo, aynı zamanda TÜRKONFED’in kurumsallaşma vizyonu çerçevesinde üye federasyonları için başlattığı sürdürülebilirlik ve birlikte geleceğe ulaşma misyonunu da sembolize ediyor.


Van-Hakkari-Bitlis-Muş illerini faaliyet gösteren Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED), 2021 yılına değişim ve dönüşüm rüzgârları ile giriyor. Türkiye’nin en büyük iş dünyası örgütlerinden; TÜRKONFED çatısı altında yer alan DOGUSİFED, yenilikçilik-kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik vizyonunu yansıtan yeni LOGOSUNU kamuoyuyla paylaştı.


TÜRKONFED’in “Kurumsallaşma, Küresel Rekabetçilik, Kapsayıcılık, KOBİ ve Kadın” odağında ortaya koyduğu 5K Vizyonu doğrultusunda Doğu Anadolu Bölgesi’nde üyelerine, paydaşlarına ve bölge kalkınmasına katkı sağlayan DOĞUSİFED, “Ortak Akıl ve Uzlaşı Kültürü” temelinde, bağımsız ve gönüllük esaslı bir araya gelen iş insanları ile ana vizyonunu da yeni LOGOSUNU “Birlikte Geleceğe” temasıyla sembolize etti.


Kurumsallaşma vizyonu çerçevesinde 26 bölgesel federasyonunda derinleşme çalışmalarını başlatan TÜRKONFED’in, kurumsal kimlik görünürlüğünde yaptığı çalışmalar ile bütünleşen çizgilere sahip olan DOGUSİFED’in yeni LOGOSU; ikonsuz, amblemsiz, kolay okunan, şık ve çağdaş bir tasarıma sahip. Sürdürülebilirliğe vurgu yapan yeni LOGO, “Federasyon” kısaltması “FED” sembolünde, LOGO harfleri arasından geçen çizgi ile yansıtılıyor.
“Yeni döneme daha güçlü hazırlanıyoruz”


Yeni dönemde, yeni hedeflere odaklandıklarını belirten DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çiftçi, şunları söyledi: “Değişim ve dönüşüm mottosuyla yeni yılda çalışmalarımızı kurumsallaşma çerçevesinde derinleştireceğiz. Bu değişime de öncelikle yeni vizyonumuzu ortaya koyan yeni LOGOMUZ ile başladık. Bölgemiz iş dünyasının dinamizmini, modern ve çağdaş çizgileri taşıyan yeni LOGOMUZA yansıttık. Aynı zamanda TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi de olarak ortaya koyduğumuz 5K Vizyonumuzun ilk odağı ‘Kurumsallaşmada devamlılık ve eşgüdümü yeni LOGOMUZDA da anlatmak istedik. Konfederasyonumuz ile federasyonumuz arasındaki bütünlüğü görünümle birlikte başlattık. DOGUSİFED’in kurumsal kimliğini gören, TÜRKONFED ailesinin bir üyesi olduğumuzu anlasın istedik. Ülkesinin sorunlarını dert edinen ve çözüm arayan iş insanları olarak büyük bir bütünün önemli yapı taşlarıyız. Yeni dönem hedeflerimize, yeni LOGOMUZ ile daha güçlü hazırlanıyoruz.”

Editör: TE Bilisim