VANEKSPRES HABER MERKEZİ

Marketin açılış kurdelesini Van Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı İsa Berge, Van Defterdarı Mustafa Kamar, Müsiad Başkanı Abdurahman Eren yönetim kurulu üyeleri, Roka Marketler zinciri sahibi Turan Avcı, kesti.

ROKA Marketler Zincisi sahibi Hacı Turan Avcı Açılışta yaptığı konuşmada, “Roka Alışveriş merkezleri 2004’te başlayarak bugün 10. şubesini ve 315 istihdam ile Van halkına hizmet vermektedir.

Bizim suvaroğlu caddemizi 3 harfliler ve ulusallar istila etmişti. Suvaroğlu caddesi adete Vanlılar giremez caddesine bürünmüştü. Bizde buradaki esnafa destek olmak adına Roka AVM 10. Şubesine 3 harfli ve ulusallara rağmen bizde buradayız Van halkının hizmetindeyiz dedik.

‘PARANIZ VAN’DA KALSIN ÇOCUKLARINIZ İŞ BULSUN’

Ey Van halkı Allah rızası için paranızı ulusallara vermeyin. Paranız Van’da kalsın çocuklarınız iş bulsun taziye ve düğünlerinize gelen bu esnaflarınızdır.

Vanlının Van’dan başka kimsesi yoktur. Bunu lütfen idrak edelim. Elbette ki Türkiye bir bütündür ama bizim Vanlımız varken bir başkası bize lazım değildir. Komşumuz aç iken tok olan bizden değildir diyor üstatlar. Onun için biz ilk önce evimizin çevresini şehrimizi köyümüzü duyuracağız. Önce esnafımızı, yetimimizi, fakirimizi duyuracağız.  Sonra keyfi harcama olacaksa ulusal firmalara yapacağız. Bizler bu düşünce olduğumuz için bütün yatırımlarımız Van’dadır. Yerele Sahip çıkın, paranızı yerellere verin, paylaşımcı olacağız ki bereketi görelim

10. ŞUBEMİZ VAN’A VE VANLIYA HAYIRLI OLSUN”

VanTSO başkan yardımcısı Fevzi Çeliktaş ise, Pandemi süresinde böyle açılış bizleride heyecanlandırıyor. Turan beyin daha önceki açılışlarına da katıldım. Böylesi açılışlar aş, iş, maaş demektir.

Biz Vantso olarak böyle emekçilerinin karşısında saygıyla eğiliyoruz. İlimizin ekonomisine katkı sunan, sürekli bir mağaza daha açayım diyen insanlara desteklemeliyiz. İnşallah 10. Şube Ulusallaşma yolunda güzel bir adım olur. Hayırlı olsun dedi.

İsa Berge ise, Pandemi döneminde Yüzlerce insana aş, iş vermek cesaret, emek ve yürek ister.

10. Şubesini açan açılışın esnaf ve sanatkarımıza hayırlar getirmesini diliyorum.

Açılış marketin gezilmesi ve ikramlarla sona erdi.





Editör: TE Bilisim