Vanspor Futbol Kulübü (FK) bugün yapılacak olan Olağanüstü Kongre ile yeni yönetimini belirleyecek. Saat:17.00'da yapılacak olan kongre öncesi flaş bir gelişme yaşandı. İşte o gelişme...

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ancak aday olmadığı için bir kez daha ertelenen Vanspor FK Olağanüstü Kongresi bugün gerçekleştirilecek.

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Van TSO) gerçekleştirilecek kongre öncesi yönetime aday oldukları yazılan Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz'in yanı sıra, Çetiner Çetin, Servet Yenitürk, Mehmet Yağar, Adnan Bayram, Oktay Ukay, Bülent Çelik, Osman Çelik, Osman Halitoğlu, Osman Yıldırım, Mehmet Cankurtaran, Serdar Kartal, Ferhat Kıyak, Fatih Sarp ve Müjdat Çelik gibi isimler kentte bir araya geldi.

Kongre öncesi bir kafede gerçekleştirilen toplantıda Vanspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk'ün, Vanspor'daki alacaklarından vazgeçtiği açıklandı.

Yaşanan gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Farih Sarp şu ifadeleri kullandı:

"Vanspor Başkanı Sayın Servet Yenitürk beyefendi Vanspor'dan alacağı tüm alacaklarından vazgeçmiştir. Teşekkürler Servet Başkan."

Kaynak: GuncelVan

Editör: TE Bilisim