Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili açıklamalarına ilişkin bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı binası önüne giderek, Süleyman Soylu ile yüz yüze gelmek istediğini duyurmuştu. Bunun üzerine Özdağ, bugün saat 11.00'e yaklaşırken İçişleri Bakanlığı'nın önüne yürümek istedi ancak polis engeliyle karşılaştı. Bir süre polis ekipleri ile Ümit Özdağ arasında yaşanan tartışmanın ardından Özdağ açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında çok sert ifadeler kullanan Özdağ, Soylu'ya yüklendi. Özdağ'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Biz 8 milyon sığınmacıyı bir sene içerisinde tarihin en büyük geriye dönüş projesiyle vatanlarına yollayacağız diyoruz. Bu politikamız hem sarı muhalefetin hem de Saray'ın dengesini bozdu. Erdoğan, 1 ay içerisinde "yollamayacağım" noktasından, "1 milyon kişiyi yollayacağım" noktasına geldi. Bu da seçim tuzağı. Süleyman Soylu liderliğinde Zafer Partisi'ne komplo kuruluyor. Bir polis memurundan bu komploda kimlerin görev alacağını teyit ettim. Bizi psikolojik baskı altına almak istiyorlar. Dün Soylu'nun bana ve aileme yapmış olduğu hakaret bu operasyonun işaret fişeği. Bugün Soylu'ya meydan okuyarak, İçişleri Bakanlığı önüne geleceğimi söyledim ve Soylu'ya çağrıda bulundum. Sen Karadeniz uşağısın, Ofluyum diyorsun... Sen Oflu değil, kofluymuşsun. Teröristleri izletmen gereken adamları benim peşime takmadın mı? Süleyman senden korkan senin gibi olsun. Sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim. Bunun sen de farkındasın. Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Hadi er mi yaman bey mi yaman? Bundan sonra Süleyman bu iş İkimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin milletin önünde ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. ama provokasyonları hiç deneme her provokasyon girişimini ağzından içeri tıkarım senin Süleyman. Soylu'nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü. bütün dünya gördü; Ümit Özdağ'ın karşısına çıkamadı."

ZAFER PARTİSİ KONVOYUNA POLİS ENGELİ

öte yandan sabah saatlerinde de  Ankara'ya gitmek isteyen Zafer Partisi'ne ait 20 araçlık konvoy polis engeline takıldı. 

Editör: TE Bilisim