VANEKSPRES HABER MERKEZİ - VAN

SMMMO’da düzenlenen devir teslim törenine Eski Başkan İbrahim Şahin, SMMMO üyeleri ve yeni Başkan Yakup Örenci ve yönetim kurulu üyeleri Zekeriyya Soygüder, Nedim Taşkın, Metin Öner, Vehbi Keleş katıldı.

SMMMO eski Başkanı İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada; başkanlık görevini 8 yıl birlikte çalıştığı yol arkadaşına devretmenin haklı gururunu yaşadığını söyledi.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR

Şahin, 8 Yıldır Van SMMMO başkanlığını yapıyorum bu dönem içerisinde tek hedefimiz bütün meslektaşlarımızın sorunlarını gidermek, birlikte hareket etmek, kimseyi ayırt etmeden yönetime ortak etmekti. Bunda da başarıya ulaştığımızı düşünüyorum. Yakup Örenci ve yeni yönetiminde meslek arkadaşları arasında ayırım yapmadan birlikte demokratik katılımcı bir yönetim sergileyeceklerine inancım kendilerine başarılar diliyorum.

BAŞKAN ŞAHİN ODAMIZA DEĞER KATTI

Yeni Başkan Yakup Örenci ise, İbrahim başkan 8 yıllık süreçte odamızı gerek kurumsal anlamda gerekse de meslektaşlarımızın sorunları anlamında ciddi bir mesafe kat etti değer kattı. Biz bunun farkındayız bizlerde odamızın ve meslektaşlarımızın sorunlarını demokratik süreç içerisinde katılımcı kimseyi ötekileştirmeden değer katmaya çalışacağız. İbrahim başkan ve eski yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkürler yeni göreve başlayan arkadaşlara da başarılar. VanEkspres’e de teşekkürler.    

Editör: TE Bilisim