VANEKSPRES HABER 

Van’da bir çok STK Seçim yaparken bazıları yasa ve tüzük gereği seçim gününü bekliyor. Ticaret ve sanayi odası başkanlığına şuana kadar 6 isim aday olacağına açıkladı.

2022 yılı Ekim veya kasım ayında yapılması beklenilen VANTSO seçimleri öncesi Mevcut Başkan Necdet Takva, yanısıra Zahir Kandaşoğlu, İzzet Çoban, Celal Yalvaç, Faruk Biner ve son olarak da Hamdullah Koçhan Ticaret ve Sanayi Odasına aday olduğunu açıkladı.

Aday olduğunu açıklayan Koçhan önümüzdeki günlerde Van basınıyla bir araya gelerek adaylığını açıklayacağını duyurdu. 

Van TSO seçimleri ile ilgili kararı kamuoyuna duyuran Müteahhit Hamdullah Koçhan adaylık ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “1993 yılından beri Van’da İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum.  Kasım ayında yapılması beklenen Van TSO başkanlığına aday oldum.

Van esnafı dostlarım talep ve teklifleri üzerine aday olduğunu söyleyen Koçhan Van halkımıza teveccühü ile başarılı olacağıma umuyorum tüm aday arkadaşlarıma dostlarıma başarılar diliyorum

HAMDULLAH KOÇHAN KİMDİR?

1977 yılında Van Muradiye ilçesinde doğdu. Evli 3 çocuk babası olan Koçhan Van ve İstanbul’da okudu. 2 yıllık stajyer mimarlık görevini İstanbul Beşiktaş'ta yaptı.

Editör: TE Bilisim