Metin2 pvp sunucusuna bağlanmak için oynamak istediğiniz pvp sunucu sitesinden oyun dosyalarını indirmeniz gerekmektedir. İndirdiğiniz oyun dosyasını text2 dosyanıza koyabilir ve ardından oyunu oyun başlatma istemcisinden açabilirsiniz. Bazı pvp sunucuları, dosyalarını sizinle paylaşıp az önce açıkladığım gibi mevcut Metin2 klasörüne yerleştirilmesini beklerken, bazıları da full paket dediğimiz, herhangi bir işlem yapmadan indirip açabileceğiniz bir paylaşımda bulunuyor. Günümüzde profesyonel pvp sunucuları bahsettiğim ikinci şekilde çalışmaktadır. Sunucu seçerken de bu kriteri göz önünde bulundurabilirsiniz. Rohan2.global sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Metin 2 Oynama Ayrıcalığı Nedir?

Çoğu zaman konu bilgisayar oyunları olduğunda ilk duyduğumuz cümle PVP oyunları oluyor ama herkesin bildiği PVP tam olarak nedir? Bazı insanların bilmediğini biliyoruz. PVP, Türkçe' de herkese açık bir sunucu olan Public Private Server'ın kısaltmasıdır ve birçok oyunun Türkiye'de ve dünyada binlerce PVP sunucusu vardır. PVP oyunları söz konusu olduğunda, MMORPG'ler dünyanın en güçlü isimlerinden biridir. Ayrıca Knight Online, Silkroad, metin2 en popüler oyunlardır. PVP server oyunlarının tesadüfen hayatımıza girdiği söylenebilir.

Çünkü oyunu yapan yapım şirketi, oyun dosyalarının yanlışlıkla paylaşılması veya yasa dışı yollarla ele geçirilmesinin ardından hızla dağıldı. Muhtemelen, oyun aslında beklenmedik bir yanıt aldı. Bu aşıkların konsol üzerine kurulu dosyalarında değişiklik yaparak farklı oyun türleri ve sohbet ortamlarına hazırlanın. Oyun o kadar popüler ki iyi yönetirseniz bilmelisiniz ki çok para sizi bekliyor. Rohan2 sitesi Metin2 download konusunda hizmetler sunar.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: TE Bilisim