Gebelik, bebeğin anne rahmine düşmesiyle başlayan bir süreç olarak tanımlanıyor. Genel olarak kadınlar kendilerini hazır hissettikleri zaman anne olmaktan yanalar. Ancak gebelik istemli ve istemsiz olarak iki farklı şekilde de ortaya çıkabiliyor. Bu iki durumda da gebelik hakkında doğru bilgi sahibi olmak oldukça önemli. Hem annenin hem de bebeğin sağlığı için sürekli olarak bilinçli olmak, yeni bilgileri öğrenmek gerekiyor. Bu aşamada da Gebelik Takibim sizlere destek oluyor.

Bebeğinizin gelişimini takip edebileceğiniz gebelik hamilelik takibi uygulaması bulunduruyor. Bu uygulama içerisinde de birçok farklı konu bulunuyor. Bebeğinizin ne zaman ne kadar gelişmiş olabileceğini görebiliyorsunuz. Ayrıca gelişen noktaları konusunda da bir şeyler biliyor oluyorsunuz. Gebelik Takibim sizlere her daim eksiksiz bilgi aktarımı sunuyor. Bebeğinizin sağlıklı olması için gerekli değer aralıklarını da bulabiliyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra bebeğinizin iyiliği bulunan tüm fırsatlardan yararlanma şansı elde ediyorsunuz.

Gebelik Takibim sizlere bu tarz uygulamalar sunuyor. Uygulamalar içerisinde takip hizmetlerinin yanında yeni bilgi içerikleri veriliyor. Mesela bebeğinizin doğumunda hazırlamanız gereken çantayı sizlere aktarıyorlar. Ne koymanız gerektiğini, neyin doğru olduğunu anlayabiliyorsunuz. Tüm bu durumlar içerisinde de Gebelik Takibim sizleri rahatlatıyor. Bilgi eksikliğinizden dolayı var olan karmaşadan kurtulma şansı elde edebiliyorsunuz. Ek olarak hamileliğinizin bulunduğu dönemi de takip edebiliyorsunuz.

Gebelik Takibi Bilinçli Bir Gebelik Süreci Vaat Ediyor

Gebeliğiniz boyunca aylık takip yapabiliyorsunuz. Aylık olduğu gibi haftalık ve gün gün gebelik takibi de mümkün. Gebelik Takibim sizlere bu fırsatı da sunuyor. Uygulama üzerinden gebeliğinizi günlük olarak takip etme fırsatından faydalanıyorsunuz. Aslında bu bir açıdan oldukça faydalı. Bebeğinizle ilgili her daim daha kapsamlı bilgi sahibi oluyorsunuz. Günlük olarak gelişiminden haberdar oluyorsunuz. Doğuma kalan süre içerisinde de doğuma çok daha hazır bir hal alıyorsunuz. Bedeniniz psikolojik olarak kendini hazırlıyor. Böylece gebelik süreci gibi doğum da oldukça rahat tamamlanabiliyor.

Bebeğiniz için gerekli tüm bilgileri sunan Gebelik Takibim sizlere her daim doğru adım atma fırsatı sunuyor. Doğum öncesinde olduğu gibi doğum sonrasında da destek alabiliyorsunuz. Bebeğinizi nasıl emzireceğiniz, doğum sonrası dikkat etmeniz gerekenleri öğrenebilirsiniz. Gebelik Takibim Forumu bu aşamada oldukça faydalı. Özellikle bulundurduğu forum sayesinde yeni doğan annelerinin birbiriyle iletişimde olmasını sağlıyor. Bu da bulunan bilgilerin ve tecrübelerin doğru bir bilgi akışı sağlanmasını kolaylaştırıyor.

Bebeğiniz İçin Her Şeyin En İyisini Öğrenin

Gebe kalmak isteyen kadınların Hamile Kalma Takvimi Ovulasyon - Adet Hesaplama uygulamasını sunan Gebelik Takibim, en iyi uygulamaları bulunduruyor. Bu uygulamalarla beraber olarak da sorunsuz bir ilerleme kaydediyorsunuz. Gebe kalma aşamasında hangi günde daha yüksek bir ihtimaliniz olduğunu buluyorsunuz. Tüm bu bilgilendirmelerle beraber de aslında bebeğiniz için doğru seçimlerde bulunduğunuzu anlıyorsunuz. Gebelik Takibim alanında başarılı ve etkili bir platform niteliği taşıyor.

Editör: TE Bilisim