Ev kamera sistemleri; Güvenlik sağlamak amacı ile kullanılan görüntüleme sistemidir. Bu sistem ile evde bulunulmayan zaman dilimlerinde evi; izleme, görüntüleme ve kayıt işlemleri gibi durumlar kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Ev kamera sistemleri aracılığı ile kritik bölgelerin izlenmesi, bakıcıya bırakılmış çocuk, hasta takibi ve olası meydana gelebilecek hırsızlık durumlarına karşı güvenlik sağlama imkânları sunmaktadır.

Ev Kamera Sistemi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ev kamera sistemi kullanmak isteyen kişilerin doğru seçim yapması önemlidir. Bu husus da iç mekân ve dış mekân güvenlik kameralarının arasında teknik farklar olabilir.  Bununla beraber kablosuz kamera sistemiyle, kablolu kamera sistemi kullanımında hangisinin daha efektif sonuçlar vereceğinin belirlenmesi gerekmektedir.

Kameraların kullanılacağı alanlar, kullanım alanlarındaki çözünürlük gereksinimi, gece görüş özelliklerinin varlığı, tarama alanlarının genişliği vs. gibi ayırt edici özellikler üzerinde bilirkişi uzmanlara danışıp fikir almak doğru kamera sistem seçimi yapılmasını sağlamaktadır.

Güvenlik kamerası fiyatları seçilecek olan kamera sisteminin donanımına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Fiyat bilgisi için İcom Güvenlik sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Ev Kamera Sistemleri Nasıl Çalışmaktadır?

Ev kamera sistemlerinin çalışma düzenleri, kamera sistemlerinin teknik özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Mesela; kablosuz olan güvenlik kamerası modellerinde videolar radyo verici aracılığı ile iletilip, iletilmiş olan bu görüntüler dahili bir depolama cihazıyla veyahut bulut yolu ile izlenebilir iken analog kameralarda ise bu durum değişmektedir.

Çünkü görüntüler kablolar aracılığı ile Dvr cihazına kaydedilmektedir ve teknim alarm sistemi en gelişmiş teknolojilere sahiptir. Ev kamera sistemleriyle alakalı verimli danışmanlık almak istiyorsanız İcom Güvenlik sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: TE Bilisim