Van İş adamları derneği genel başkanı Kardaş Mesajında "Bayramların sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günler olduğunu ifade eden Başkan Kardaş, “Huzur içinde idrak edilmesini temenni ettiğimiz Kurban Bayramı sevincinin en iyi şekilde yaşanmasını diliyorum” dedi.

VİŞAD Genel Başkanı Fettullah Kardaş’ın mesajı şöyle:

“Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Huzur içinde idrak edilmesini temenni ettiğimiz, toplumsal hayata mana ve değer katan Kurban Bayramı sevincinin en iyi şekilde yaşanmasını diliyorum. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı; ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm Van halkı ve üyelerimizin bayram sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşarak Kurban Bayramlarını kutluyorum.”

Editör: TE Bilisim