Van Dernekler Federasyonu ve iş insanı M Fatih Yağız açılış konuşması ile başlayan etkinlik yöresel ses sanatçılarının eserleri ile piknik şölenine katılan on binlerce vatandaş halay çekip oynadı. Folklor gösterilerinin yoğun ilgi gördüğü şölene katılan misafirlere yemek ikramı yapılırken, çocuklara ise çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Van Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu başkanı M. Fatih Yağız yapmış olduğu açıklamada 13. Geleneksel Piknik Şölenine katılımdan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek katılım sağlayan misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

VAN DERNEKLER FEDERASYONUMUZUN 13. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİĞİ İLE İLGİLİ TEŞEKKÜR

Başkan Fatih Yağız imzasıyla yayınlanan teşekkür mesajında, "Aziz Vanlı hemşehrilerimiz; Yayla şenliği kültürünü yerine getirerek barış, kardeşlik, dostluk, hemşehrilik, duyguları içerisinde, 13 Geleneksel yayla şenliğimizi gerçekleştirdik.

Bu yayla şenliğimizi Vanlılara yakışır bir şenlik haline getiren, bu şenlikte emeği geçen halkın ta kendisi olduğu için, büyük bir teveccüh ve katılım gösteren halkımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu anlamda yayla şenliğimize katılım sağlayan üyelerimize, delegelerimize, hemşehrilerimize ve bu yoğun katılımlarıyla bizlere hizmet yolunda devam vizesini veren aynı zamanda teveccühlerini gösteren halkımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Katılım sağlayan siyasi partilerin temsilcilerine, Federasyonumuza masa, sandalye, pankart, araç gereç sağlayan başta Esenyurt Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Esenler Belediyesi'ne halkımız adına teşekkür ediyorum.

Yayla Şenliğimize maddi manevi katkı sağlayan katılan iş insanlarımıza, sanatçılarımıza, sunucularımıza, yönetim kurulumuza, iyi dileklerini ileten belediye başkanlarımıza, ve bu 100 dönüm mesire alanının tamamını bize tahsisini yapan, aynı zamanda kendi özel ekibiyle bize profesyonel sahneyi ve ses sistemi kurduran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum.

Bütün dernek başkanlarımıza, delegelerimize, üyelerimize,

federasyon yönetimine, basın mensuplarına, en önemlisi Van halkımıza ve emeği geçen herkese Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…

Allah bizi toplumumuza karşı mahcup etmesin. İnşallah bundan sonra yönetimimizle birlikte, örnek teşkil edecek şekilde hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" denildi. 















Editör: TE Bilisim