Rahat ve konforlu giyim için tercih edilen eşofmanlar sadece eşofman altı veya üstü şeklinde kullanılabilir. Özellikle spor yaparken kullanılsa da artık günümüzde moda kişinin rahat ettiği ve kendi tarzını gösterebildiği ürünlere kaymıştır. Spor dışında günlük kullanımda da eşofmanlar tercih ediliyor. Ayrıca eşofmanlar takım şeklinde değil sadece eşofman altı şeklinde de kullanılır. Üzerine farklı sweat veya tişörtlerle bazen kazaklarla kombin yapılır. Eşofman altı kumaşları genel olarak polyester, pamuklu ve paraşüt tipi kumaşlardır.

Eşofman Altı Tarzları

Genellikle eşofman altı paçaların darlığı, genişliğine göre paçaların bağcıklı olup olmamasına göre ve daha birçok kritere göre farklı gruplara ayrılır. Cepli modelleri kullanım rahatlığından dolayı daha çok tercih edilir. Son zamanlarda oversize eşofman altı modelleri daha sık karşımıza çıkar. Bol kesim ve düz renk olmasından dolayı daha çok tercih edilir.

Rahat giyinmeyi sevenler için şalvar tip eşofman altları bir alternatiftir. Erkek kadın fark etmeksizin her renkte eşofman altı bulmak kolaydır. Sizlerde eşofman altı modelleri için https://www.sementa.com/kadin-esofman sayfasına göz atabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim