Haydar ERDİNLER - VanEkspres Haber Merkezi - VAN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü Diyarbakır İl Kongresi ve 11 Ekim Pazar günü Batman ve Bitlis İl Kongresi’ni gerçekleştirecek. Kongrelerden sonra Van’a geçecek olan Deva Partisi Lideri Pazar akşam saatlerinde Parti Teşkilatı ile buluşacak.

11 Eylül Pazar Günü  Batman ve Bitlis kongrelerinden sonra Van’a gelecek olan DEVA lideri Babacan, Akşam saatlerinde İl teşkilatıyla buluşacak geceyi Van’da geçirecek olan Babacan sabah ise  Kahvaltıcılar sokağında kahvaltı yapmayı bekleniliyor. Kahvaltı sonrası Esnaf ziyareti ve Deva İl binasını ziyaret edecek olan Babacan kentten ayrılacak.

DEVA Partisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Diyarbakır’ın DEVAsı Hazır. Saat14.00’te, Güneş Düğün Salonu’nda Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile 1. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadeleri kullanıldı.

DEVA Partisi’nin Batman İl Başkanlığı Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, “Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan'ın katılımıyla düzenlenecek olan 1. Olağan Batman İl Kongresi'ne tüm halkımız davetlidir. 1. Olağan Batman İl Kongresi: 11 Ekim 2020 Pazar - Saat 10:30 Rezidans Davet Salonu (Bayındır Mah. Emek Blv. No: 62 Batman)” denildi.

DEVA Partisi 9 Mart 2020’de Ali Babacan liderliğinde kurulmuştu.

Editör: TE Bilisim