VanHaber - Cafe Açılış törenine VESOB Başkanı İsa Berge, Şoförler ve otomobilciler Cemiyet Başkanı M. Emin Tuğrul, Brukiler Sosyal Kültürel yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M.Şerif Erbenzer, Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce, Tüm Petrol İş Genel Başkanı Taciser Çiftçi, Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Yeşilbaş, Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz, Tüm Güven Sen Van İl Başkanı Ahmet Dündar, Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında, Ecmel Cafe işletme sahipleri Gülsüm Çakır ve Mahmut Tunç'u tebrik ettiler.

STK temsilcilerinden yeni açılan Ecmel Cafe'ye hayırlı olsun ziyareti

Van’da faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Şemsiyeli Sokak'ta yeni hizmete açılan Ecmel Cafe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, işletme sahiplerini tebrik ettiler.

Dün açılış kurdelasi kesilerek Şemsiyeli Sokak'ta hizmete açılan Ecmel Cafe'ye ziyaretler aralıksız devam ediyor.

Ziyarette konuşan Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce" Kentimizin istihdamına  katkı sunacak  yeni işletmenin ilimize hayırlı olması, işyeri sahipleri aynı zamanda cesur girişimci Kardeşlerimiz Gülsüm Çakır ve Mahmut Tunç'a bol  kazançlar diliyoruz. İşçi  konfederasyonu olarak her ne kadar emekçilerin hakkını savunuyorsak bir o kadar da iş verenlerin yanındayız. Bu güzel nezih ve otantik ortamı hizmete açan hemşehrilerimizi tebrik ediyor, ziyarette bizleri yemekli ağırlayan işletme sahiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

İşletme sahipleri Gülsüm Çakır ve Mahmut Tunç ise " Temiz ve hijyenik bir ortam, güler yüzlü personel ile misafirlerine en iyi hizmeti vereceğiz. Cafemiz  iki katlı olup  toplamda 90 metre karelik bir alanda 5 kişi istihdam ediyoruz. İşletmemizi ziyarete gelerek bizleri onure eden  STK temsilcilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.





Editör: TE Bilisim