Uzun bir devre arası kampı ve yeni transferlerin takıma erken katılması ile birlikte uyum sorunu yaşanmadan lige hazır olabileceğimizi düşünmüştüm.

İlk maçın zorlu geçeceğini hatta beraberlik almamız durumunda iyi olacağını demiştim. Düşünmekten öteye gidemedik...

Kamp süresince işlerin yolunda olduğu, oyuncu grubunun moralinin yüksek olduğu ve lige hazır bir takım olarak gireceğimiz açıklamaları yapıldı. Ama Adıyaman maçında öyle olmadığını gördük. Ne yaptılar çok merak ediyorum.

Aklıma takılan bazı sorular oldu.

1- Taha Gür aldığım habere göre arka adalesinden sakatlanmış ve 1 ay kadar yok. Ama böylesine basit bir pozisyonda daha maçın başında iken nasıl sakatlanabildi!!!

2- Duran toplardan zaafiyetimiz olmasına rağmen bunun çalışması hiç mi yapılmadı. Halen aynı pozisyonlardan gol yiyoruz!!!

3- Normal şartlarda yeni transferler ilk maçtan 11'de yer almaz derler. Bence duygusallığa hiç yer vermeden defans bloğu değişmeliydi. Takımda en çok sorun yaşadığımız yer olduğunu bilen kimse yokmuydu!!!

4- Geleceğimizi inşa etmek için altyapıdan bahsederken takımın genç oyuncularını mağlup iken oyuna almak ne kadar doğru bir tercihti!!!

5- Oyuna sonradan girmelerine rağmen Yusuf ve Oktay G. devre arası kampını en iyi şekilde değerlendiren oyuncular gibiydi. Bu sırada abileri ne yapıyordu!!!

Artık Bahanelere Yer Yok!!!

"Henüz ilk maçtan eleştirmek mi?" dediğinizi duyar gibi oldum.

Evet, ilk maçtan eleştiriyorum. Çünkü 19 hafta boyunca takımı yakından izleyen ve devre arasına eksiklikleri bilerek giren, yapılan transferlerden haberi olan bir ekipten bahsediyoruz. İşte bu yüzden artık bahanelere yer yok.